Exportera kunder (XML)

Du kan exportera alla era kunder eller bara valda kunder till en XML-fil. Markera de kunder du vill exportera och tryck på knappen "Exportera kunder" och välj "XML" om du bara vill exportera ett urval av kunder.

Exporterade kunder i XML kan importeras i Fribok Administration och uppdaterar då redan registrerade kunder och lägger till nya kunder. En export av kunder kan tillexempel göras till en E-butik som stödjer import av våra filer i XML-format.