Automatfördelning

I Fribok Administration kan du skapa en automatfördelning per konto i den aktiva kontoplanen, en automatfördelning är en automatisk kontering som kan utföras när man bokför på det förinställda kontot.

Tryck på knappen "Skapa ny automatfördelning" för att registrera en ny automatfördelning. Markera en automatfördelning och tryck på knappen "Ändra vald automatfördelning" eller dubbelklicka på en automatfördelning för att ändra en automatfördelning. Markera en automatfördelning och tryck på knappen "Skapa kopia av automatfördelning" för att skapa en kopia av automatfördelningen med alla dess registrerade rader. Du tar bort en automatfördelning genom att markera automatfördelningen i listan över automatfördelningar och trycka på knappen "Radera valda automatfördelningar".

Följande fält finns i listan över automatfördelningar:

Konto
Här visas ett kontonummer för vilket automatfördelning skall utföras.

Beskrivning
Här visas en beskrivande text för automatfördelningen.