Skapa inbetalning från kundfakturor

Du skapar en inbetalning för en eller flera kundfakturor genom att markera en eller flera kundfakturor i listan över kundfakturor och trycka på knappen "Skapa inbetalning för valda kundfakturor".

Du kan använda din av tangenterna "Ctrl" och "Shift" på tangentbordet för att markera flera kundfakturor. Fönstret "Ändra inbetalning" poppar upp och du kan ändra i inbetalningen eller spara inbetalningen som den är. Se "Ändra inbetalning" för mer information om hur du ska ändra i en inbetalning.